• Pelarborr

14600 / 33.000,00 kr

Sundsvall Makers Styrelse i samråd med närvarande på årsmötet beslutade om att köpa in en ny eller bättre begagnad pelarborr. För detta avsattes 10 000kr i budgeten 2022.

Vi har nu bestämt att vi gärna skulle vilja köpa en ny pelarborrmaskin. Då kom tanken upp igen om att försöka få till en crowdfundingfunktion i webbutiken för restrerande summa över 10 000kr. Därför börjar nu kampanjen med 10 000kr redan i potten!

Så, nu står vi här! Summan är bestämd, pelarborren på bilden är ett exempel på en modell vi skulle vilja ha(Se länk i botten på sidan). Beroende på hur lång tid det tar för crowdfundingen att bli klar samt tillgången på marknaden så kan exakta modellen ändras när väl kampanjen är avslutad. Men den huvudsakliga funktionen ska vara detsamma. Priset inkluderar några tillbehör.

Har ni förslag på någon modell ni anser är bättre eller mer värd pengarna, skriv gärna till någon i styrelsen antingen via slack eller per epost.

Vi har några idéer på möjliga framtida inköp(Fiberlaser eller brodyrmaskin någon?), så om detta går bra så kanske vi kan få en rullning på inköp av nya roliga större/dyrare verktyg till lokalen. Men vi börjar med det som är i dagsläget undermåligt i lokalen!

Pengarna kommer, efter transaktionsavgifter gå oavkortat till en Pelarborrmaskin. Om det tar för lång tid med kampanjen, och att vi då inte får in tillräckligt med pengar för att täcka denna kostnaden som vi har satt så kanske vi behöver köpa en något billigare variant... Men det kan vi bestämma i samråd med er, våra backers!


Modell: https://verktygsboden.se/maskin-teknik/metallmaskiner/borr-frasmaskiner/borr-fras-bf42p-mt-4


OBS! Att lägga pengar på denna crowdfunding innebär att ni hjälper föreningen att införskaffa verktyg som kommer att användas av alla föreningens medlemmar samt av bl.a. MIUN i och med det samarbetsavtal vi har med dom.

Pelarborr

  • Product Code: Pelarborr
  • Availability: In Stock
  • 33.000,00 kr


Log in to be able to add to the cart